Nyheter

Taifeng vil delta på Asia Pacific Coatings Show 2023 i Thailand

Taifeng vil delta på Asia Pacific Coatings Show 2023 i Thailand (1)

6.-8. SEPTEMBER 2023 |BANGKOK INTERNASJONALT HANDEL OG UTSTILLINGSSENTER, THAILAND

Taifeng Stand: No.G17

Med Asia Pacific Coatings Show 2023 planlagt 6.-8. september i Bangkok, Thailand, ønsker Taifeng alle forretningspartnere (nye eller eksisterende) hjertelig velkommen til å besøke standen vår (nr.G17) for å få mer innsikt i våre avanserte produkter og løsninger innen belegg.

Asia Pacific Coatings Show er det ledende belegningsarrangementet i Sørøst-Asia og Pacific Rim for råvareleverandører og utstyrsprodusenter for beleggindustrien.Arrangementet fremmer de nyeste malings- og beleggsteknologiene for regionens miljø-, produksjons- og industrielle behov.I tillegg til å gi en fantastisk nettverksmulighet for personell i internasjonal malingsindustri.

Det vil være første gang Taifeng deltar i APCS.Vi er ganske glade for å møte kunder fra Thailand og over hele verden, og vi ser frem til å kommunisere med andre ledende produsenter om banebrytende teknologier og de siste industrielle trendene.Vi håper å høre flere stemmer fra våre kunder for å hjelpe oss med å fremme kvaliteten på produkter og løsninger.

Vi er Taifeng New Flame Retardant, og forplikter oss til å løse flammehemmende problemer for kunder innen belegg, tre, tekstiler, gummi og plast, skum og lim, og å møte kundenes behov er vår misjon.


Innleggstid: 28. juni 2023